Konst i örebro län logotyp

Charlotta Lindvall, Anton Lindvall, Nathalie Sundberg och Towe Dam

2020-07-20

I Stora rummet: Charlotta Lindvall, Anton Lindvall, Nathalie Sundberg

Charlotta Lindvall

Charlotta är Hantverkspedagog och har sedan 2005 arbetat med skapande verksamhet, dels med kurser och beställningsarbeten och dels med sitt eget måleri. Sedan 2018 bor hon och hennes familj på en liten gård utanför Örebro där hon även har sin ateljé. Hon arbetar mest med abstrakt måleri i olja, gärna stora och med starka färger, men både akvarell och akryl finns med bland det hon gjort under åren. Charlotta har gått flera konstskolor och har sedan 1997 haft regelbundna utställningar på flera platser i Sverige.

Anton Lindvall

Anton är 22 år och har under det senaste året börjat utforska olika material och färger, något som lett till spännande och nytänkande konst. Han blandar ofta ”action painting” med mycket detaljerad tuschteckning. Anton har redan hunnit ha flera konstutställningar och fler är på gång.

Nathalie Sundberg

Nathalie är 26 år och har sedan tidiga tonåren varit intresserad av fotografering och tecknande. Under de sista åren har hon även börjat måla i akryl och olja. Nathalie är en konstnär med känsla för detaljer. Hon avbildar människor såväl som djur och natur. Trots alla år med penna och pensel så är detta första gången hon visar upp sin konst för allmänheten.


I kaféet: Towe Dam

Towe ställer ut blyertsteckningar under temat: En röd. Towe är en av våra hantverkare som varit med sen starten 2013. Hon har alltid hållit på med skapande verksamhet. Hon har pysslat, sytt, snickrat, bakat, spelat fiol. Teckna och måla konstnärligt är däremot något hon försökt, men som hon inte tyckt att hon varit tillräckligt bra på. I julas fick dottern ett set med pennor och teckningsmateriel och hon önskade att Towe också skulle teckna. Towe gjorde ett porträtt av sin dotter och blev så inspirerad att hon skaffade eget materiel som ledde till den här utställningen.

Tid: 25 juli - 16 augusti
Plats: Perssons magasin

Persons magasins öppettider