Konst i örebro län logotyp

 

Mina Tekniker ÄR huvudsakligen textil och grafik. Jag Mina textila bilder Dras Jag MOT Det abstrakta. Det beror kanske Delvis Jag tekniken Jag Använder: lappteknik. Det ÄR en gammal teknik som Höll Jag ATT Helt försvinna Nars Jag Någon gång i 70-talet beslutade MIG FÖR ATT slå Ett slagg för Den. Håla Hade en Alldeles FÖR Intressant historia FÖR ATT Bara falla i glömska tyckte jag. Män JAG ville ge den en Annan plåtar ATT Agera Pa An Sången, nämligen Väggen, SOM konst. Och SÅ HAR Det blivit. Mina väggtäcken HAR Framgår framgår Enligt visats i slott och koja Framgår Framgår framgår Enligt Åren som GATT sedan Dess.

I mina grafiska bilder ser Jag möjligheten Att arbeta mera spontant. Inget ÄR SÅ Spännande som ATT TA upp Ett blad som GATT GENOM tryckpressen. Blev resultatet Så som Jag Hade tänkt, Eller Blev Det Något Helt Annat? Jag Riktig spänningen Det skapar och Blir integre alltför Besviken ÖVER Ett fiasko. Jag var måttligt intresserad AV grafik tidigare Män har under enligt framgår Enligt Framgår framgår Enligt upptäckt Dess fantastiska Möjligheter.

JAG HAR tillgängliga VARIT inne i TEXTIL skulptur och databaserad konst. Sv AV mina Senast visade skulpturer var en ca Två meter Hög kvinnofigur, inspirerad AV-håla Franska Det Konstnären Niki de Saint Phalle. Hala Stals Framgår framgår Enligt förfrågnings Konstnärernas Riksorganisation KRO: s utställning  Tema konstnärsprofiler  utefter sv Jag Wadköping Örebro Framgår framgår Enligt förfrågnings Konstens Vecka 2007.

Profilbild Astri Johansson

Kontakt

Lingonvägen 3

691 47 Karlskoga

0586 381 47 070 474 5089

Galleri